Oman rivitalopihan puutarhoinnin lopullisesti muuttama kukkatykkääjä koittaa hahmottaa, miten kaikin tavoin voi olla puutarhaihminen ilman omaa pihaa. Pohdiskelut ja hassuttelut kulkevat kaiken maailman puutarha-, kukka- ja betonikujilla. Ajatuksella Joskus vielä...


torstai 18. helmikuuta 2016

Pinkillä on väliäPäivänä viikonloppuisena pääsin lainalasten kanssa mäkeen. Saatoin itse siis keskittyä lähinnä lapsen hinaamiseen mäen päälle ja kiekumiseen (yleensä en kyl ees tajuu, miks aikusten pitää nii kauheesti ylisuojelevasti häiriköidä ja huudella...): "Pois alta, kun muut lapset tulee!", "Varo puuta!" No joo, kai niis on oma pointtinsa.

Ensin piti tosin selvittää, miksi 7-vuotias ei haluakaan laskea mäkeä, ja selittää, että on ihan ok, että pojat laskee pinkillä pulkalla koska... Muuta pulkkaa ei nyt ole, ota tai jätä! Huoh, tää sukupuolittunut maailma. Ja jäin miettiin, ett niin, miks täti on ostanut just pinkin pulkan...

3 kommenttia:

  1. Kokeilitko itse mäenlaskua lainalasten kanssa? Sekin on tosi kivaa, kun sellaiseen huviin ei ihan joka päivä enää pääse.

    VastaaPoista
  2. Juu, toki, ja on kivaa! Lähipuistoni mäet on niin pitkiä, että siinä saa aikunenkin ihan jännitystä. Välillä on vaan kiva katella lasten keskinäistä peuhaamistakin, kun ne keksii aina jotain omaa hassua vähän asian vierestäkin, ilo on loputonta :)

    VastaaPoista
  3. Mäenlasku, olipa alla pinkki tai muun värin omaava pulkka on ihan parasta lasten kanssa vietettyä laatuaikaa.

    VastaaPoista