Oman rivitalopihan puutarhoinnin lopullisesti muuttama kukkatykkääjä koittaa hahmottaa, miten kaikin tavoin voi olla puutarhaihminen ilman omaa pihaa. Pohdiskelut ja hassuttelut kulkevat kaiken maailman puutarha-, kukka- ja betonikujilla. Ajatuksella Joskus vielä...


sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Etanat hukkuvat pulloon

Näin Allt om trädgård -lehdessä kätevän vinkin liikojen etanoiden kanssa painiskeleville. Toimii varmaan myös kotiloille. Tarvitset korkittoman muovipullon, teippiä ja tilkan olutta. Leikkaa pullon yläosa irti. Käännä yläosa alaosan sisälle, pullonsuu osoittaa siis pohjaa. Teippaa yhteen. Kaada sisään jonkin verran olutta ja laita vinolleen maata vasten, niin että reuna osuu maahan. Sitten vain odottamaan, että etanat ryömivät viinanhimoissaan suuaukosta pulloon ja sinne jäävät. Mitä niillä sitten tehdään, en tiedä, taitaa olla niin inhaa että en halua siitä tietääkään.

Jostain toisesta lehdestä luin perhosbaarista, joka toimii myös olutpohjalta. Erona se, että siinä ei tähdätä joukkoteurastukseen, vaan baarin asiakkaiden viihtymiseen ja molemminpuoliseen hyötyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti