Oman rivitalopihan puutarhoinnin lopullisesti muuttama kukkatykkääjä koittaa hahmottaa, miten kaikin tavoin voi olla puutarhaihminen ilman omaa pihaa. Pohdiskelut ja hassuttelut kulkevat kaiken maailman puutarha-, kukka- ja betonikujilla. Ajatuksella Joskus vielä...


tiistai 17. toukokuuta 2016

Taimet, nuo torin seireenit


Tammelantorin taimet kuiskivat mulle. Aina kun kuljen ohi... eli kesän lähestyessä harva se päivä. Kyllä niistä pian joku onnistuu sujauttamaan itsensä paperikassiin, joka onnistuu sujahtamaan käteeni. Jos olisi kasvihuone, ostaisin tämän... kuvittakaa mielessänne, miltä tämä näyttää! Tai katsokaa vaikka täältä, ihana!


Tämän ostan joka tapauksessa.


Tatsoi on kaiketi kuin pinaatti, mutta siinä on vielä enemmän ytyä. Joten tuonee toivottavaa vaihtelua pirkanlehtipinaatti-riippuvuuteeni. Toi lausutaan aasialaisittain tah tsai, mut luulen, että Tammelantorilla pärjää kotimaisella, ja sen käyttö on jopa suotavaa.

Torilta palailevan tuttavan paperikassista kurkki suklaaminttu, Mentha Chocolade. Se on haettava, välttämätön ainesosa kesädrinksuihin.

2 kommenttia:

  1. Taimet ovat vaarallisia ;) Tuon suklaamintun haluaisin itselleni myös

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Ja just nyt eritoten perennantaimet! Tänäänkin teki niin mieli ostaa, mut kun ei ole pihaa! Tuo suklaaminttu taitaa olla kesän trendi, sitä oli useammalla myyjällä.

    VastaaPoista