Nyt kaikki joutilaat raparperin notkuvat puskat mataliksi ja viinaa tekemään. Nappasin tämän raparperiliköörin ohjeen
Maistiaisia Hämeenlinnasta -ilmaisjakelulärpäkkeestä. Tämänhän voi tehdä vaikka keittiön nurkkaan johonkin kauniiseen lasipulloon esille, niin sitä muistaa sitten käydä silloin tällöin kääntelemässäkin.
Kuva: Maistiaisia Hämeenlinnasta.
Kiireettömyydestä puheen ollen katsokaapa, mitä tytöt keksivät lähipuistossani. Voisko enää elämä ihanampaa olla. Köllötellä bestisten kanssa riippukeinuissa, ei huolta koulusta, ei huomisesta.
Olen tehnyt tuolla samalla reseptillä aronialikööriä. Hyvää tulee!
VastaaPoistaOi, nam! Työkaveri sanoi tehneensä karpaloista, tosi hyvää sekin.
VastaaPoista